- - Hvordan dele YouTube-videoer på Facebook

Hvordan dele YouTube-videoer på Facebook

YouTube har en stor samling av videoer og detkan få deg til å overraske, for hvert 48. minutt video blir lastet opp til Youtube. Facebook er et annet sosialt nettverk der alt om blir delt og du kan dele favoritt Youtube-videoene dine også på Facebook. Det er tre metoder per min kunnskap hvordan du kan dele YouTube-videoer til Facebook-veggen din.

Del en video fra YouTube-videosiden til Facebook

Hvis du har sett en video og vil dele den på Facebook, ser du nederst på videoens flash-spiller etter delingsknappen og trykker på den.

del youtube videoer til facebook

Se etter Facebook-ikonet fra listen over forskjellige sosiale nettverksikoner for å dele det med Facebook.

del videoer til facebook2

Et vindu dukker opp hvis du ikke allerede har logget deg på Facebook-påloggingen, og trykk på delingsknappen nederst i vinduet.

del videoer til facebook3

Del YouTube-videoer med Facebook-applikasjoner For deling av YouTube-videoer

Det er forskjellige Facebook-applikasjoner som fungerer på en annen måte enn de andre Facebook-appene. Her er de fem Facebook-applikasjonene som hjelper deg med å dele Youtube-videoer til Facebook.

YouTube Video Box: Med YouTube-videokasse Facebook-applikasjon kan du dele favoritt Youtube-videoene dine automatisk til Facebook-profilen.

Rørsløyfe: Hvis du vil dele YouTube-videoer som du har sett i en bestemt rekkefølge, hjelper Tubeloop webapplikasjon deg til å dele YouTube-videoer til Facebook i en spesifisert rekkefølge som du har opprettet med Tubeloop.

zuPort: Dette er en Facebook-applikasjon som automatisk deler dine opplastede YouTube-videoer til Facebook.

I Love Videos: Med denne Facebook-applikasjonen kan du dele videoer til profilen din, ikke bare fra Youtube, men også fra Meta Cafe, Daily Motion, Soap Box, Break, Vimeo og alle større nettsteder for videodeling.

Facebook Like-knapp for Chrome

Facebook-lignende-knapp er en kromutvidelse som deler hvilken som helst webside, bilder og videoer til din Facebook-profil. Så du kan dele YouTube-videoer også til Facebook.

Link.

kommentarer