- - 10 užitočných rozšírení pre OpenOffice.Org

10 užitočných rozšírení pre OpenOffice.Org

OpenOffice.org je určite najlepšia bezplatná alternatíva k balíku Microsoft Office. Je multiplatformový a zahŕňa podporu veľkého formátu. Navyše je to projekt s otvoreným zdrojovým kódom!

Jedným z hlavných vrcholov programu je, že ho možno prispôsobiť pomocou rozšírení! Tu je desať užitočných rozšírení pre OpenOffie.Org!

Oracle PDF Import Extension

Rozšírenie importu PDF vám umožňuje importovať a upravovať dokumenty PDF. Poskytuje slobodu upravovať všetky časti vrátane obrázkov, textu a odkazov. Musíte nainštalovať!

Konzola Oracle Presenter Console

Rozšírenie konzoly Presenter poskytuje viacovládajte svoje prezentácie. Napríklad môže vidieť nadchádzajúcu snímku, poznámky k snímkam a časovač prezentácie, zatiaľ čo publikum vidí iba aktuálnu snímku.

Writer2ePub

Formát ePub dnes používa veľa čitateľov elektronických kníh. Toto rozšírenie vytvorí súbor ePub z ľubovoľného dokumentu, ktorý môže spisovateľ OpenOffice ľahko otvoriť.

Nástroje pre spisovateľov

Veľmi populárne rozšírenie na zálohovanie dokumentov. Vyhľadajte a prekladajte slová a frázy, spravujte úryvky textu a udržujte si prehľad o štatistikách dokumentov.

Profesionálny balík šablón II

Toto je balík, ktorý dokáže do vášho softvéru nainštalovať viac ako sto šablón vrátane šablón na prezentácie, tabuľky alebo texty

stránkovanie

Toto rozšírenie je veľmi užitočné pre autorov, vďaka čomu je číslovanie stránok hračkou. Veľmi populárne rozšírenie.

OpenOffice.org2GoogleDocs

Veľmi užitočný nástroj na export dokumentov offline do editorov dokumentov online, pričom ako aktuálne podporované dokumenty sa používajú Dokumenty Google, Zoho Docs a WebDAV.

čiarový kód

Čiarový kód je tak jednoduchý, ako to vyzerá, jednoduché rozšírenie pre vytváranie čiarových kódov UPC-A, EAN-13, ISBN a JAN v OpenOffice.org Draw.

DataForm

Toto rozšírenie vygeneruje formulár na zadávanie údajov pre tabuľky vo výpočte, ktorý reprodukuje Formulár údajov funkcie programu Microsoft Office Excel.

Vydavateľ Sun Weblog

Aplikácia Sun Weblog Publisher vám umožňuje rýchlovytvárať, upravovať a publikovať položky webového denníka na mnohých populárnych blogových serveroch, ako sú Blogger a WordPress. Je pre nás také ľahké, že každý používateľ môže začať blogovať ihneď po inštalácii.

Dúfam, že tieto rozšírenia zlepší váš zážitok z OpenOffice.org.

Komentáre